SOORTEN AKOESTISCHE PANELEN

Een goede akoestiek is zeer belangrijk. Dit geldt voor elke leef− en werkruimte. Een akoestisch probleem kan worden opgelost dankzij de op maat gemaakte wandpanelen van ACD. Omwille van de 250 000 microperforaties per vierkante meter kunnen de verschillende soorten panelen bijdragen tot een betere akoestiek. Zo kan u genieten van een akoestisch comfort.

Akoestische panelen zijn één van de oplossingen die ACD aanbiedt voor het verbeteren van uw akoestiek. Er kan ook gekozen worden voor akoestische wandbekleding of akoestische spanplafonds.

Standaard akoestische panelen voor een betere akoestiek

De standaard panelen voor een betere akoestiek worden in het tabblad akoestische panelen uitgebreid beschreven. U kan ons steeds telefonisch of per mail contacteren voor extra informatie.
Naast de standaard akoestische wandpanelen, kan u ook kiezen voor onderstaande soorten.

Translucente akoestische panelen voor een betere akoestiek

Uw akoestische panelen kunnen ook lichtdoorlatend zijn. Dit betekent dat het paneel voorzien wordt van LED verlichting naar keuze. Hierbij kan je kiezen tussen warm wit, koud wit, RGB of RGBW. De verlichting wordt achter het in te spannen doek geplaatst. Laat het verlichte wandpaneel niet enkel uw akoestiek verbeteren, maar ook deel uitmaken van een aangename sfeer in uw woon− of werkruimte…

De ledverlichting is uiteraard verkrijgbaar in allerlei kleuren. U kan hierbij kiezen voor RGBW of warm wit en koud wit. Al naargelang de functie die uw voorkeur geniet.

Soorten

Bedrukte akoestische panelen voor een betere akoestiek

Onze bedrukte akoestische panelen hebben uiteraard dezelfde eigenschappen als de standaard panelen voor een betere akoestiek. Een belangrijke meerwaarde is dat het kader bedrukt kan worden met een afbeelding naar keuze. Deze afbeelding kan je zelf aanleveren of kiezen uit een uitgebreid gamma aan beelden. Mits bepaalde voorwaarden kan het beeld gebruikt worden op uw akoestisch paneel.

Akoestische isolatie in combinatie met panelen

De akoestische isolatie die ACD gebruikt is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product. De isolatie wordt gemaakt van deels gerecycleerde polyestervezels. Het contact met polyestervezels zorgt niet voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal zorgt niet voor stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. De isolatie is niet giftig en is 100% recycleerbaar. Een extra voordeel is dat het zeer vormvast en elastisch is. Hierdoor zakt de isolatie niet in elkaar.

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte